"You've got to ask yourself one question: 'Do I feel lucky?' Well, do ya, punk?"
- Dirty Harry
 
Kommende film
Synkefri

Spilletider:
torsdag 7. dec. 19:30
fredag 8. dec. 19:30
lørdag 9. dec. 19:30
søndag 10. dec. 19:30
tirsdag 12. dec. 19:30
onsdag 13. dec. 19:30


I 1981 forliser den synkefri redningsbåd RF2 under en redningsaktion ved Hirtshals Havn, og ni mænd mister livet. Da myndighederne placerer ansvaret for ulykken hos styrmanden på båden, sætter hans søn Henrik sig for at efterforske ulykkens egentlige årsag for at rense sin fars navn. I sin jagt på sandheden skal Henrik kæmpe mod byens fiskere, som frygter, at ulykken vil koste arbejdspladser, og mod myndighederne, der for alt i verden vil undgå en offentlig skandale. Alt imens truer sorgen med at splitte Henriks familie. ’Synkefri’ er et gribende og menneskeligt drama om kampen for retfærdighed.

Læs mere


Ønsket

Spilletider:
lørdag 9. dec. 11:00
lørdag 9. dec. 14:00


Lørdag den 9 december kl 11:00 og klokken 14:00 har vi vores julemands forestillinger i Brørup Bio🎅.
Forestillingerne arrangeres i år sammen med Nybolig Fjord & Skov - Vejen
Filmen vi viser er Ønsket og billetprisen er 70,- Alle børn der har et stykke julepynt med til bio kommer gratis ind 😊
Det er også muligt at afhente et begrænset antal billetter hos Nybolig Fjord & Skov - Vejen, hvis man afleverer en juletegning eller et stykke julepynt.
Julemanden sidder klar i cafeen til at uddele slikposer. Han kan mødes fra 10:30 til 11:00 og 13:30 til 14:00.
Vi anbefaler at man reserverer billetter på www.Broerupbio.dk, prisen vil blive reguleret i billetsalget.
Kom i god tid - Skal I ind og se film, så sæt jer direkte ind i salen når billetter og popcorn er købt


Læs mere


Forpremiere - Wonka

Spilletider:
mandag 11. dec. 19:30


”Wonka” er baseret på den ekstraordinære hovedkarakter, i Charlie og Chokoladefabrikken, og Roald Dahls ikoniske børnebog, og fortæller den vidunderlige historie om hvordan verdens bedste opfinder, tryllekunstner og chokolademager blev den elskede Willy Wonka, som vi kender i dag.

Læs mere


Nattevagten - Dæmoner går i arv

Spilletider:
torsdag 14. dec. 19:30
fredag 15. dec. 19:30
lørdag 16. dec. 19:30
søndag 17. dec. 19:30
tirsdag 19. dec. 19:30
onsdag 20. dec. 19:30


Den unge medicinstuderende Emma beslutter sig for at finde ud af, hvad der skete i kælderen under Retsmedicinsk Institut for næsten 30 år siden, hvor hendes forældre Martin og Kalinka nær blev dræbt af den psykopatiske seriemorder Kommissær Wörmer. Emma tager et studiejob som nattevagt samme sted og får iværksat et uautoriseret møde med Wörmer i hans isolationscelle på psykiatrisk afdeling på Sct. Hans. Mødet vækker kommissæren fra en mangeårig komatilstand og sætter gang i et blodigt hævntogt mod alle dem, der i sin tid beseglede hans skæbne. Nu er det op til Emma at finde sammenhængen og stoppe vanviddet…

Læs mere


Wonka

Spilletider:
torsdag 21. dec. 19:30
fredag 22. dec. 19:30
lørdag 23. dec. 19:30


”Wonka” er baseret på den ekstraordinære hovedkarakter, i Charlie og Chokoladefabrikken, og Roald Dahls ikoniske børnebog, og fortæller den vidunderlige historie om hvordan verdens bedste opfinder, tryllekunstner og chokolademager blev den elskede Willy Wonka, som vi kender i dag.

Læs mere


Junglebanden på nye eventyr

Spilletider:
onsdag 27. dec. 16:00
torsdag 28. dec. 16:00
fredag 29. dec. 16:00
lørdag 30. dec. 16:00


Da en mystisk superskurk dækker junglen med giftigt lyserødt skum, der eksploderer ved kontakt med vand, bliver Junglebanden kaldt til undsætning. Der er under en måned
til regntiden, så gode råd er dyre! Vores helte må sammen med nye allierede rejse verden rundt på jagt efter den nødvendige modgift. Fra fjerne områder i Norden til Europa, Asien og Mellemøsten må de begive sig ud på deres største jagt nogensinde for denne gang står de over for en modstander, der er smartere og mere diabolsk end nogensinde. For Maurice og hans venner har indsatsen aldrig været højere!

Holdet bag ”Junglebanden” og ”Villy og monsterplaneten” er tilbage med et nyt kulørt og hæsblæsende eventyr om de skøre og elskelige væsner fra Junglebanden.

JUNGLEBANDEN PÅ NYE EVENTYR er en spændende og actionmættet animationsfilm spækket med tempo, humor og finurlige figurer. Fantastisk underholdning for hele familien!


Læs mere


Aquaman & The Lost Kingdom

Spilletider:
onsdag 27. dec. 19:30
torsdag 28. dec. 19:30
fredag 29. dec. 19:30
lørdag 30. dec. 19:30
tirsdag 2. jan. 19:30
onsdag 3. jan. 19:30


Efter at være blevet besejret af Aquaman, vil Black Manta, der stadig er drevet af behovet for at hævne sin fars død, dræbe Aquaman én gang for alle. Black Manta er stærkere og mere skræmmende end nogensinde før, med styrken fra den mytiske Black Trident, som udløser en ondsindet kraft. For at besejre Black Manta må Aquaman derfor række ud til sin fængslede bror Orm, den tidligere konge af Atlantis, og skabe en uventet alliance. Sammen må de lægge deres uenigheder til side for at beskytte deres rige og redde Aquamans familie og verden fra ødelæggelse.

Læs mere


Børne MGP 2024 i Brørup Bio

Spilletider:
lørdag 24. feb. 19:00


Der er lagt op til en kæmpe festaften for de mindste med et forrygende show og masser af sang, dans, musik samt festfyrværkeri, når der blændes op for børnenes MGP 2024 lørdag 24. februar.
Showet vises gratis i Brørup Bio – det anbefales at reservere billetter til showet.


Læs mere


Dust N’ Bones live i Brørup Bio

Spilletider:
lørdag 2. mar. 20:00


Dust N’ Bones er Nordeuropas bedste og mest autentiske svar på Guns N’ Roses anno 1986-1993.

De rammer lyden, ånden og intensiteten i deres sange så præcist, at det nærmest er som at komme tilbage i tiden og opleve bandet som de var i deres storhedstid.

Alle 4 studie albums; ”Appetite For Destruction”, “Gn´R Lies” og “Use Your Illusions I & II” vil blive hyldet når du er til koncert med Dust N’ Bones.
Selv elementer og indslag fra deres legendariske ”Use Your Illusions” world tour er blevet inkorporeret i deres show.
Tokyo 1992, Paris 1992 og Wembley 1992 blot for at nævne nogle.

Alt fra “Welcome To The Jungle”, “Paradise City”, “Sweet Child O’ mine”, ”Patience”, Don´t Cry” til ”You could be mine” er at finde på setlisten sådan en aften.

Glæd dig!


Læs mere


Torben Chris - Galning

Spilletider:
onsdag 13. mar. 18:00
onsdag 13. mar. 21:00


Igennem sine 20 år i dansk comedy har Torben Chris bevist, at han hører til blandt toppen af hårdtslående komikere i Danmark, og med det nye oneman-show “GALning” bliver denne placering banket fast med syvtommersøm.

Når den 45-årige midtjyde lader sine holdningsfyldte jokes flyde ud over scenekanten i kaskader af mundvand, så er man til tider i tvivl om, hvorvidt man skal nøjes med at dø af grin eller tilslutte sig Torbens revolution henimod en bedre og sjovere verden.

Logik har altid været hjørnestenen i Torben Chris’ humor, og den er også omdrejningspunktet for dette oneman-show. Men i en verden, hvor der bliver taget stadig mere hensyn til følelser end til logisk argumentation, kan man med sine humoristiske holdninger let komme til at fremstå både gnaven og lettere vanvittig. Derfor har showet selvfølgelig fået den passende titel “GALning”.

Du kender Torben Chris’ logiske humor fra showet “Jydelogik”, ZULU-programserien “Giver Det Mening ifølge Torben Chris”, Jysk For Begyndere, samt et utal af temalørdage, hvor Torben har været fortaler for alt fra billigere begravelser til retten til at være nøgen i offentligheden.

Som Torben Chris selv siger det: “Jeg gør jo bare grin med ting, der er til grin, og hvis folk ikke kan lide at være til grin, ja, så må de lade være med at være så dumme at høre på”.

Med showet GALning bliver hele undskyld-kulturen og samfundet, der tager hensyn til følelser, ikke blot spiddet satirisk, det bliver dolket i ansigtet på den mest humoristisk tænkelige måde. Én ting står i hvert fald fast med dette show - Torben Chris kommer aldrig til at sige undskyld for sine jokes.


Læs mere


Die Herren - Live i Brørup Bio 2024

Spilletider:
lørdag 28. sep. 20:00


Den bedste U2-koncert skal altid spilles NU!
En koncert skal aldrig bare overståes, være ligegyldig eller uengageret.
En koncert er én sang - et langt musikalsk forløb.
Alt på scenen skal være musik!
En pause skal være musik – et instrumentskifte skal være musik – selv måden hvorved du drikker vand eller tørrer sved af panden på - skal være musik.

Die Herren har siden 1991 snart brugt mere end 30 år i selskab med U2´s fantastiske sange, og haft det overordnede mål at gøre alt på scenen til musik, så den smitter af hele vejen ned til bageste publikumsrække.
U2 har skabt nogle imponerende sange, som egner sig perfekt live.
De flytter luft, rykker kroppe og trænger ind og gør en forskel.

Die Herren har taget de store hits til sig, og gjort dem til deres egne, uden at de mister den ånd og sjæl hvormed U2 skabte dem.
U2 de Force bliver de største sange:
One, With or Without Your, Sunday Bloody Sunday, Vertigo, I Still Haven’t Found What I´m Looking For, Where the Streets Have No Name og alle de andre hits, som du kender dem. Leveret med den velkendte Die Herren-tvist af humor, nærvær og intensitet, som kun de kan, efter mere end 2000 koncerter.

U2 de Force skal ikke bare overstås eller være ligegyldig og uengageret.
Den dag Die Herrens koncerter bliver det – er det tid til at stoppe.
Det er vores garanti.


Læs mere


 
Dine billetter
Gavekort
Giv en på opleveren...

Et gavekort til biografen skaber glæde for alle, om de er til gys, sjov eller eventyr!

Køb gavekort her
Nyhedsbrev
Vil du gerne modtage et nyhedsbrev fra Brørup Bio?
Indtast din email og du vil ca. én gang om ugen modtage nyheder om kommende film og arrangementer på mail.

Vores nyhedsbrev er pt. ude af drift. da vi arbejder på en ny hjemmeside.
Bliv medlem
Vil du gerne være med til at støtte Brørup Bio, så bliv medlem af foreningen "Brørup Bios Venner"
Læs mere om foreningen her og blive medlem.
Sponsor
Brørup Bio er blevet digitaliseret, og en stor tak skal lyde til sponsorerne.
Vi har dog stadig en del forbedringer at lave, som også koster penge.
Vi har derfor valgt at holde sponsor tilmelding åben, så hvis I ikke nåede med første gang, har I muligheden nu.

Klik her for mere info

Se liste over sponsorer
Digitaliserings aktier
De senest udtrukne vindere i aktie udtrækningen er:

Juni 2017:
10 – Verner Storm
37 – Malene Christensen
88 – Niels Chr. Madsen
131 – Egon Fræhr

Se alle de udtrukne her.
Facebook
Brørup Bio kan findes på Facebook her: Facebook
Fødevarekontrol
Seneste smiley: Smiley Se hele kontrolrapporten.
 
Brørup Bio - Nørregade 22 - 6650 Brørup - Tlf. 75 38 43 44
Biografen har åben fra en time før en forestilling - Billetter kan bestilles på telefon i biografens åbningstid.