"You've got to ask yourself one question: 'Do I feel lucky?' Well, do ya, punk?"
- Dirty Harry
 
Kommende film
Babylon

Spilletider:
tirsdag 31. jan. 19:30
onsdag 1. feb. 19:30


“Babylon” er instrueret af Oscar®-vinder Damien Chazelle og foregår i 20’ernes Los Angles. Brad Pitt, Margot Robbie og Diego Calva har hovedrollerne og i andre af filmens roller ses Jovan Adepo, Li Jun Li og Jean Smart. “Babylon” er historien om overmenneskelige ambitioner og skandaløs livsstil i Hollywoods barndom og følger forskellige karakterers storhed og fald i tid med uhæmmet dekadence og fordærv.

Læs mere


Meter i sekundet

Spilletider:
torsdag 2. feb. 19:30
fredag 3. feb. 19:30
lørdag 4. feb. 19:30
søndag 5. feb. 19:30
tirsdag 7. feb. 19:30
onsdag 8. feb. 19:30
torsdag 9. feb. 19:30
fredag 10. feb. 19:30
lørdag 11. feb. 19:30
søndag 12. feb. 19:30
tirsdag 14. feb. 19:30


MARIEs liv bliver vendt op og ned, da hun – lettere modvilligt – tager fra København til Velling i Vestjylland, fordi hendes livs kærlighed, RASMUS, har fået job som lærer på en højskole. Mens Rasmus hurtigt suges ind i højskolelivet, er mødet med Velling et kulturchok for Marie, der med sine malplacerede tirader gang på gang oplever, at hun ikke hører til blandt de lokale. Langsomt begynder hun dog at lytte mere, end hun taler, og lærer, at Velling måske alligevel er et sted for hende – og at hun selv har noget at tilbyde det lille samfund med den brevkasse, hun skriver. METER I SEKUNDET er en film om at falde til i de korte sætningers land – og om at falde til i sig selv.

Læs mere


Ustyrlig

Spilletider:
mandag 6. feb. 19:30


Året er 1933, og samfundet har meget bestemte forventninger til, hvordan unge kvinder skal opføre sig. 17-årige Maren er vild og uregerlig, og hun bliver sendt på kvindeanstalten Sprogø for at blive tilpasset. Opholdet på Sprogø har den modsatte effekt på Maren, som får tændt en gnist i Sørine, der efter 6 år på anstalten ellers er blevet tilpasset tidens normer og anstaltens forventninger. Langsomt får de opbygget en fortrolighed og et venskab, der ender med at få konsekvenser for både Maren og Sørine.

Læs mere


Magic Mike's Last Dance

Spilletider:
fredag 10. feb. 22:00


Efter en længere pause fra rampelyset er "Magic" Mike Lane (Channing Tatum) igen klar til at indtage dansegulvet i ”Magic Mike’s Last Dance”. Filmen er den tredje film om "Magic Mike" fra den succesfulde serie instrueret af Steven Soderbergh.

I hvad han håber bliver det sidste dansekapitel, tager Mike til London med en stenrig og prominent kvinde spillet af Selma Hayek, som lokker ham med et tilbud, som han ikke kan afslå. Med alt på spil, skal Mike i gang med at optræne en række nye hotte dansere, da han opdager hvad der i virkeligheden er formålet med turen...


Læs mere


Folk og Røvere i Kardemomme By

Spilletider:
lørdag 11. feb. 16:00
søndag 12. feb. 16:00
mandag 13. feb. 16:00
tirsdag 14. feb. 16:00
onsdag 15. feb. 16:00
torsdag 16. feb. 16:00
fredag 17. feb. 16:00
lørdag 18. feb. 14:30
søndag 19. feb. 16:00


Kardemomme by er en hyggelig og travl lille by fuld af smilende mennesker, med egen sporvogn og verdens flinkeste politimand. En by, hvor alt ånder fred og idyl – hvis det altså ikke lige havde været for de tre røvere Kasper, Jesper og Jonatan. Røverne bor lige uden for den fredelige Kardemomme by, og når de har brug for noget, sniger de sig bare ind til byen og stjæler det. En dag bliver røverne arresteret og anbragt i byens fængsel. Men da en brand bryder ud, får trioen en ny chance for at bevise over for byen, at de er mere end bare røvere. Mon det lykkes dem at komme tilbage på sporet? Glæd dig til at opleve Thorbjørn Egners elskede fortælling om Kardemomme by i en helt ny animationsfilm for hele familien. Mød de tre røvere, tante Sofie og politimester Bastian i denne energiske og farverige film, og hør alle de berømte og velkendte sange i en ny skikkelse

Læs mere


Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Spilletider:
onsdag 15. feb. 19:30
torsdag 16. feb. 19:30
fredag 17. feb. 19:30
søndag 19. feb. 19:30
tirsdag 21. feb. 19:30
onsdag 22. feb. 19:30


Superhelteparret Scott Lang (Paul Rudd) og Hope Van Dyne (Evangeline Lilly) fortsætter deres eventyr som Ant-Man og Wasp. Sammen med Hopes forældre, Hank Pym (Michael Douglas) og Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer), og Scotts datter, Cassie Lang (Kathryn Newton), må de udforske kvanterummet, interagere med besynderlige væsener og drage ud på et eventyr, der vil presse dem ud over grænserne for, hvad de selv troede muligt. “Ant-Man and The Wasp: Quantumania” er instrueret af Peyton Reed og produceret af Kevin Feige, p.g.a. og Stephen Broussard, p.g.a., og har Jonathan Majors i rollen som Kang.

Læs mere


Den bestøvlede kat og ønskestjernen - Dansk tale

Spilletider:
lørdag 18. feb. 11:00


For første gang i mere end et årti præsenterer DreamWorks Animation et nyt eventyr i Shrek-universet, hvor den overmodige Bestøvlede Kat må erkende, at hans begejstring for farefulde eskapader og tilsidesættelse af egen sikkerhed, har bragt ham i noget af en suppedas. Kat har nemlig ikke helt styr på, hvor mange liv han har tilbage. Et viser det sig og for at få de andre tilbage må han ud på et noget af et eventyr.

Den Bestøvlede Kat må begive sig til den Sorte Skov for at finde den sagnomspundne Ønskestjerne for at få sine liv tilbage. Men med et liv tilbage må Kat lide den tort at bede sin tidligere partner og fjende, den underskønne Kitty Fløjlspote, om hjælp.

Kat og Kitty får meget mod deres vilje assistance af den snaksaglige og evigt optimistiske vovse Perro. Men den umage trio har både Guldlok og forbryderbanden De Tre Bjørne og den frygtindgydende dusørjæger Den Stor Stygge Ulv lige i hælene.

Den længe ventede fortsættelse til den Oscar©-nominerede ”Den Bestøvlede Kat” er instrueret af Joel Crawford og produceret af Mark Swift, som er det kreative team bag DreamWorks Animations hittet ”Croods – en ny tid”. Filmens executive producer er Illuminations grundlægger og administrerende direktør Chris Meledandri.

Den Bestøvlede Kat optrådte første gang i den Oscar©-nominerede ”Shrek 2” fra 2004 og blev straks en global sensation. Kat medvirkede i de to efterfølgende Shrek film og i hans egen film m.m.

Filmen vises med dansk tale


Læs mere


Børne MGP 2023 i Brørup Bio

Spilletider:
lørdag 18. feb. 19:00


Der er lagt op til en kæmpe festaften for de mindste med et forrygende show og masser af sang, dans, musik samt festfyrværkeri, når der blændes op for børnenes MGP 2023 lørdag 18. februar.
Showet vises gratis i Brørup Bio – det anbefales at reservere billetter til showet.


Læs mere


Kysset - Med danske undertekster

Spilletider:
torsdag 23. feb. 19:30
fredag 24. feb. 19:30
lørdag 25. feb. 19:30
søndag 26. feb. 19:30
tirsdag 28. feb. 19:30
onsdag 1. mar. 19:30
torsdag 2. mar. 14:00
torsdag 2. mar. 19:30
fredag 3. mar. 19:30
lørdag 4. mar. 19:30
søndag 5. mar. 19:30
tirsdag 7. mar. 19:30
onsdag 8. mar. 19:30


Danmark, 1913. Rygterne om en snarlig verdenskrig høres som et ekko op gennem Europa. Anton Abildgaard er en nobel og pligtopfyldende ung mand, hvis højeste prioritet er at afslutte sin officersuddannelse i kavaleriet med ære. Det bliver en skæbnesvanger aften, da han bliver inviteret til bal hos den lokale Baron Løvenskjold. Anton byder intetanende husets smukke datter Edith op til dans, men da det viser sig at hun er lam efter en tragisk rideulykke, rammes den unge løjtnant af skyldfølelse over at have sat pigen i forlegenhed. Han får stor medlidenhed med hende, mens hun forelsker sig brændende i ham. Medynk og stolthed gør dog, at Anton ikke kan være ærlig overfor hende, og i sine forsøg på at gøre det rigtige, graver han sig dybere ned i et uoverskueligt net af løfter og løgne. Imens rykker krigen med faste taktslag tættere på og truer med at besegle Anton og Ediths fælles skæbne for altid…

Læs mere


Comedy Night Forår 2023

Spilletider:
fredag 10. mar. 19:30


Fredag den 10. marts 2023 er der igen standup på programmet i Brørup Bio, hvor følgende komikere vil være på programmet:

Michael Shøt:
Michael Schøt er komiker med politisk satire som omdrejningspunkt. En nysgerrig, samfundsrelevant ”fingeren på pulsen”-komiker, som altid er aktuel i sin performance. Han havde sin debut I 1999 og har siden været en af de mest produktive komikere på standup-scenen. Han står blandt andet bag 4 onemanshows, hvor det første kom i 2009. Dertil kommer en lang række shows med kolleger på kryds og tværs og ikke mindst hans ugentlige ”NyUgesTale” på nettet i ”Schøtministeriet”. ”Schøtministeriet” spiller også LIVE, bl.a. på Nørrebro Teater.
Michael Schøt er garant for knivskarpe observationer om den hverdag, vi lever i og han mestrer at omsætte betragtningerne til spiddende morsomme punchlines. Udover at være en dedikeret Red Barnet-ambassadør var han en af værterne på Red Barnets velgørenhedsshow ”Grin Til Gavn” i julen 2019. Michael Schøt er en meget benyttet moderator, og en respekteret og ofte anvendt debattør – bl.a. på Folkemødet.

Kasper Porsdal:
Kasper Porsdal blev i 2014 nomineret til årets upcoming komiker i Euroman, og siden er det blevet til utallige optrædener rundt i landet, han har lavet onemanshowet ’Find 5 Fejl’ og comedyforedraget ’Den Grimme Fortælling’ i samarbejde med Red Barnet, der fokuserede på antimobning til landets folke-og efterskoler. På scenen er Kasper skarp, nærværende og rigtig dygtig til at sætte ord på de små genkendelige ting i hverdagen, som vi alle går og oplever.Hvis du bevæger dig i det danske stand-up miljø, er du sikker på at møde Kasper, hvor han ofte kan opleves til comedyshows sammen med nogle af landets største komikere. Det seneste år har man kunne støde på Kasper Porsdal i radioen på NOVA, og i øjeblikket kan du høre ham på Radio 100, hvor han til daglig er comedyredaktør og radiovært.


Læs mere


Die Herren - Live i Brørup Bio 2023

Spilletider:
lørdag 30. sep. 20:00


Den bedste U2-koncert skal altid spilles NU!
En koncert skal aldrig bare overståes, være ligegyldig eller uengageret.
En koncert er én sang - et langt musikalsk forløb.
Alt på scenen skal være musik!
En pause skal være musik – et instrumentskifte skal være musik – selv måden hvorved du drikker vand eller tørrer sved af panden på - skal være musik.

Die Herren har siden 1991 snart brugt mere end 30 år i selskab med U2´s fantastiske sange, og haft det overordnede mål at gøre alt på scenen til musik, så den smitter af hele vejen ned til bageste publikumsrække.
U2 har skabt nogle imponerende sange, som egner sig perfekt live.
De flytter luft, rykker kroppe og trænger ind og gør en forskel.

Die Herren har taget de store hits til sig, og gjort dem til deres egne, uden at de mister den ånd og sjæl hvormed U2 skabte dem.
U2 de Force bliver de største sange:
One, With or Without Your, Sunday Bloody Sunday, Vertigo, I Still Haven’t Found What I´m Looking For, Where the Streets Have No Name og alle de andre hits, som du kender dem. Leveret med den velkendte Die Herren-tvist af humor, nærvær og intensitet, som kun de kan, efter mere end 2000 koncerter.

U2 de Force skal ikke bare overstås eller være ligegyldig og uengageret.
Den dag Die Herrens koncerter bliver det – er det tid til at stoppe.
Det er vores garanti.


Læs mere


 
Dine billetter
Gavekort
Giv en på opleveren...

Et gavekort til biografen skaber glæde for alle, om de er til gys, sjov eller eventyr!

Køb gavekort her
Nyhedsbrev
Vil du gerne modtage et nyhedsbrev fra Brørup Bio?
Indtast din email og du vil ca. én gang om ugen modtage nyheder om kommende film og arrangementer på mail.

Vores nyhedsbrev er pt. ude af drift. da vi arbejder på en ny hjemmeside.
Bliv medlem
Vil du gerne være med til at støtte Brørup Bio, så bliv medlem af foreningen "Brørup Bios Venner"
Læs mere om foreningen her og blive medlem.
Sponsor
Brørup Bio er blevet digitaliseret, og en stor tak skal lyde til sponsorerne.
Vi har dog stadig en del forbedringer at lave, som også koster penge.
Vi har derfor valgt at holde sponsor tilmelding åben, så hvis I ikke nåede med første gang, har I muligheden nu.

Klik her for mere info

Se liste over sponsorer
Digitaliserings aktier
De senest udtrukne vindere i aktie udtrækningen er:

Juni 2017:
10 – Verner Storm
37 – Malene Christensen
88 – Niels Chr. Madsen
131 – Egon Fræhr

Se alle de udtrukne her.
Facebook
Brørup Bio kan findes på Facebook her: Facebook
Fødevarekontrol
Seneste smiley: Smiley Se hele kontrolrapporten.
 
Brørup Bio - Nørregade 22 - 6650 Brørup - Tlf. 75 38 43 44
Biografen har åben fra en time før en forestilling - Billetter kan bestilles på telefon i biografens åbningstid.