"You've got to ask yourself one question: 'Do I feel lucky?' Well, do ya, punk?"
- Dirty Harry
 
Kommende film
Madklubben

Spilletider:
tirsdag 27. okt. 19:30
onsdag 28. okt. 19:30
torsdag 29. okt. 19:30
fredag 30. okt. 19:30
lørdag 31. okt. 19:30
søndag 1. nov. 19:30
tirsdag 3. nov. 19:30
onsdag 4. nov. 19:30
søndag 15. nov. 19:30
tirsdag 17. nov. 19:30
onsdag 18. nov. 19:30


Marie, Vanja og Berling har kendt hinanden lige siden skoletiden. De tre kvinder er i deres livs efterår og slås med hver deres. Marie bliver forladt af sin mand juleaften, Berling er den evige single, som fornægter alder og lever det søde liv, mens Vanja lever i minderne om sin afdøde mand. Efter en turbulent tid hjemme i Danmark beslutter de at tage på madkursus til Syditalien. Rejsen bliver dog ikke helt den tur, de havde regnet med, og de hede sydlandske aftener byder på både flirt, jalousi og sandheder, der pludselig skal på bordet. Midt i virvaret opdager de tre dog, at livet har langt mere at byde på og at det aldrig er for sent…

En livsbekræftende og livsklog komedie om, at livet absolut ikke slutter ved de 50…
Med Kirsten Olesen, Stina Ekblad, Kirsten Lehfeldt, Troels Lyby, Rasmus Botoft og Mia Lyhne.


Læs mere


Cinemateket Præsenterer - Blinkende Lygter

Spilletider:
lørdag 31. okt. 15:00


En kuffert med fire millioner i kontanter, en sportstaske proppet med skarpladte håndvåben og en flok gavflabe på overlevelsestur langt fra deres vante omgivelser. Gangsterkomedie-hittet ’Blinkende lygter’, som fyldte biografsale landet over i 2000 og vandt publikumsprisen ved årets Robertuddeling, kan fejre 20-års jubilæum. Velkommen til et gensyn med en sjældent velspillet actionfilm om fire kriminelle mænds venskab og deres udvikling fra hårdkogte københavner-gangstere til socialt accepterede kroværter i det sønderjyske. Sammen med sine barndomsvenner har Torkild (Søren Pilmark) i årevis smuglet, stjålet og hælet sig gennem livet uden at nå de helt store højder. Ja, et allersidste kup skal afslutte en uglorværdig karriere og gøre ham gældsfri, så et nyt liv kan begynde. Men samme nat står han pludselig over for en alt for stor fristelse...

Læs mere


Erna i krig

Spilletider:
torsdag 5. nov. 19:30
fredag 6. nov. 19:30
lørdag 7. nov. 16:00
søndag 8. nov. 19:30
tirsdag 10. nov. 19:30
onsdag 11. nov. 19:30


Første Verdenskrig kører på sidste vers men den udmarvende krig kræver stadig sine nye rekrutter, også i Sønderjylland, der er under tysk herredømme. Da den enfoldige sønderjyske dreng Kalle bliver indkaldt til tjeneste for Det Tyske Kejserrige, beslutter Kalles mor sig for at forklæde sig som soldat og følge sin søn i tykt og tyndt.

Læs mere


Comedy Night i Brørup Bio

Spilletider:
lørdag 7. nov. 19:00
lørdag 7. nov. 21:30


Lørdag den 7. november er der igen standup på programmet i Brørup Bio, hvor følgende komikere vil være på programmet:

Thomas Hartmann:
Skarpsindige, sarkastiske og tørre observationer er drivkraften i Thomas Hartmanns optræden, og de giver anledning til både latter og eftertanke. Det går stærkt, og I skal være et vågent publikum for ikke at gå glip af noget – men det er I jo også, ikke? Thomas Hartmann er et levende bevis på, at en stand-up komiker sagtens kan være hård i replikken uden at være grov, og hans optræden er præget af professionalisme, så I altid får både indhold og levering, der passer til netop jer. Thomas’ store overblik og rolige autoritet på scenen gør ham også velegnet som konferencier, og han kan endvidere bookes til at lave jobs på engelsk samt med målrettet materiale.

Anders Fjelsted:
En særdeles rutineret komiker, der med sin 100% skudsikre stil og underspillede charme er et af de sikreste kort, I kan spille, når ALLE skal underholdes. Med mere end 20 år i stand-up har Anders Fjelsted prøvet det hele – og det kan mærkes, når han leverer et hylende morsomt og godt show. Hver gang!

Kasper Porsdal:
Kasper Porsdal er en ung og talentfuld komiker, der med mere end 10 års erfaring er en af de dygtigste nye stand-uppere, og hvis du har fulgt det danske stand-up miljø, så er du formentlig stødt på Kasper før. For tiden
kan han opleves på NOVA, hvor han inviterer lytterne ind i det univers, han til dagligt bevæger sig i.

Bemærk der er både show klokken 19:00 og 21:30


Læs mere


Cinemateket præsenterer - Pulp Fiction

Spilletider:
søndag 8. nov. 15:00


’Pulp Fiction’ (som kunne fejre 25-års jubilæum sidste år) gav Quentin Tarantino status som Hollywoods nye vidunderdreng. Volden spiller som altid en hovedrolle i Tarantinos univers men distanceres samtidig af en livgivende humor.

Med sin ironisk-komiske omgang med liv, død og pistoler og sin raffinerede, ikke-lineære fortællestruktur satte Tarantino en helt ny dagsorden. Replikudvekslingerne mellem de filosofiske gangstere er ubetalelige i deres absurditet, og filmens energi er overvældende. John Travolta fik sit store comeback i sin hovedrolle over for Samuel L. Jackson. Og Bruce Willis, Uma Thurman, Christopher Walken og Harvey Keitel leverer en stribe stjerne-præstationer rundt om den dynamiske duo.


Læs mere


Druk

Spilletider:
torsdag 12. nov. 19:30
fredag 13. nov. 19:30
lørdag 14. nov. 19:30


Med filmen DRUK samler Thomas Vinterberg holdet bag JAGTEN i en ny film med Mads Mikkelsen i hovedrollen.
Filmen handler om fire gymnasielærere og venner der beslutter sig for at teste en teori om, at mennesket er født med en halv promille for lidt. Teorien foreskriver, at alkohol i blodet åbner sindet for omverdenen og får kreativiteten til at stige. Resultatet er vildt. Både undervisningen og resultaterne løfter sig, og vennerne begynder for alvor at mærke livet igen. I takt med, at genstandene ryger indenbords, skrider eksperimentet fremad for nogen, og af sporet for andre. Det bliver tydeligt, at alkohol kan skabe store resultater, men også at den slags vovemod kan have konsekvenser. DRUK er et morsomt, rørende og tankevækkende drama om venskab, frihed, kærlighed – og alkohol.
De fire gymnasielærere spilles af Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen, Magnus Millang og Lars Ranthe. På rollelisten er også Maria Bonnevie, Helene Reingaard Neumann, Susse Wold m.fl.


Læs mere


Retfærdighedens ryttere

Spilletider:
torsdag 19. nov. 19:30
fredag 20. nov. 19:30
lørdag 21. nov. 19:30
søndag 22. nov. 19:30
mandag 23. nov. 19:30
tirsdag 24. nov. 19:30
onsdag 25. nov. 19:30
torsdag 26. nov. 19:30
lørdag 28. nov. 19:30
søndag 29. nov. 19:30
mandag 30. nov. 19:30


Den udstationerede soldat Markus må tage hjem, da hans kone på tragisk vis omkommer i en togulykke. På overfladen ligner det et uheld, men den excentriske matematiker Otto, der også var ombord på toget, og hans to kolleger Lennart og Emmenthaler er overbevist om at det ikke var et uheld.

Læs mere


No Escape

Spilletider:
torsdag 19. nov. 22:00
fredag 20. nov. 22:00
lørdag 21. nov. 22:00


SoMe-stjernen Cole er taget til Moskva med kæresten og nogle venner for at producere nyt indhold til sin populære video-blog. I jagten på spændende og grænseoverskridende indhold fører dem dog til et 'escape room', hvor de må kæmpe for deres liv for at slippe ud.

Læs mere


Happiest Season

Spilletider:
torsdag 26. nov. 16:30
lørdag 28. nov. 15:00
søndag 29. nov. 13:00
tirsdag 1. dec. 19:30
onsdag 2. dec. 19:30


Harper (Mackenzie Davis) har holdt deres forhold hemmeligt for sine forældre, begynder Abby at tvivle på sin kæreste, som hun troede, at hun kendte. Happiest Season er en romantisk julekomedie, der handler om, at være den du er, samtidigt med, at du skal forsøge ikke at ødelægge julen.

Læs mere


Cinemateket præsenterer - Baronessen fra benzintanken

Spilletider:
søndag 29. nov. 15:00


”Enkebaronessen skulle vel ikke sidde og trænge til en bajer?” Med stilsikker situationsfornemmelse og Dirch Passer i topform er ’Baronessen fra benzintanken’ dansk lystspiltradition, når den er allerbedst.

Højtelsket af gamle såvel som unge hæver den næsten folkekomedien til kunst. Mekanikerpigen Anne (Ghita Nørby) lever et lykkeligt liv på en tankstation sammen med sin onkel og en ven (Ove Sprogøe og Dirch Passer), da hun erfarer, at hun er enearving til sin farmors slot. Det skal vise sig svært at få karburator-Anne til at indordne sig under de højadelige manerer – men morsomt for alle os andre.


Læs mere


Die Herren – Live i Brørup Bio 2021

Spilletider:
fredag 12. mar. 20:00


Die Herren - Det danske band, med det tyske navn, der spiller irsk musik på engelsk.
Siden 1991, har de brugt U2 ́s musik og deres snart lange liv til løbende at forædle og finpudse koncertoplevelserne for deres publikum.

Det har altid været målet hele tiden at forædle evnen til at videreformidle U2 ́s fantastiske musik, så den udvikler sig, bliver større og hver gang - giver ny mening og får ny dimension Die Herren prøver ikke for enhver pris at lægge sig 100 % op ad U2. Det er altid vigtigt, at publikum kan forholde sig til sangene og bruge dem til noget, på den måde, som Die Herren kan spille dem.

Die Herrens versioner skal altid rykke og svinge- uden at de mister U2 ́s nerve og særlige kendetegn. Derfor ændrer Die Herren fra tid til anden arrangementer og figurer, så de virker i deres setup - dog altid uden at gå på kompromis med U2 ́s ånd! En koncert er én lang sang fra man entrerer scenen første gang - til man forlader scenen efter sidste ekstranummer.
Alt hvad der sker på scenen, skal være en del af koncerten og være i musikken Pauserne mellem sangene. Måden du drikker vand på. Måden du stemmer din guitar. Måden du bevæger dig på og kommunikerer med publikum.

Publikum skal altid føle sig underholdt -at det var umagen værd at deltage i en Die Herren-koncert. De skal føle, at det var godt, de ikke blev hjemme! Og de kan altid forvente et Die Herren, som er klar til at gøre en forskel, og som ikke bare stiller sig op og lirer sangene af. De kan altid forvente et veloplagt band som er klar til at spille "Deres bedste koncert nogensinde"Live-koncerter skal altid være bedre end streaming/CD/TV.

Die Herren er et band uden berøringsangst og den nære kontakt med publikum er en vigtig ingrediens i koncerterne. Det er der, live-musikken kommer til sin ret - det er der, den gør en forskel! U2 ́s sange har deres absolutte styrke live


Læs mere


 
Dine billetter
Gavekort
Giv en på opleveren...

Et gavekort til biografen skaber glæde for alle, om de er til gys, sjov eller eventyr!

Køb gavekort her
Nyhedsbrev
Vil du gerne modtage et nyhedsbrev fra Brørup Bio?
Indtast din email og du vil ca. én gang om ugen modtage nyheder om kommende film og arrangementer på mail.

Vores nyhedsbrev er pt. ude af drift. da vi arbejder på en ny hjemmeside.
Bliv medlem
Vil du gerne være med til at støtte Brørup Bio, så bliv medlem af foreningen "Brørup Bios Venner"
Læs mere om foreningen her og blive medlem.
Sponsor
Brørup Bio er blevet digitaliseret, og en stor tak skal lyde til sponsorerne.
Vi har dog stadig en del forbedringer at lave, som også koster penge.
Vi har derfor valgt at holde sponsor tilmelding åben, så hvis I ikke nåede med første gang, har I muligheden nu.

Klik her for mere info

Se liste over sponsorer
Digitaliserings aktier
De senest udtrukne vindere i aktie udtrækningen er:

Juni 2017:
10 – Verner Storm
37 – Malene Christensen
88 – Niels Chr. Madsen
131 – Egon Fræhr

Se alle de udtrukne her.
Facebook
Brørup Bio kan findes på Facebook her: Facebook
Fødevarekontrol
Seneste smiley: Smiley Se hele kontrolrapporten.
 
Brørup Bio - Nørregade 22 - 6650 Brørup - Tlf. 75 38 43 44
Biografen har åben fra en time før en forestilling - Billetter kan bestilles på telefon i biografens åbningstid.